Tietoja minusta

Koulutus ja työ

Kirjoitin ylioppilaaksi Kaarinan lukiosta vuonna 1997 ja matkailualan restonomiksi valmistuin Satakunnan ammattikorkeakoulusta 2002. Vuonna 2011 suoritin palveluliiketoiminnan ylemmän amk-tutkinnon Turun ammatikorkeakoulussa ja koulutustani olen myöhemmin täydentänyt henkilöstö- ja taloushallinnon opinnoilla.

Ennen nykyistä tehtävääni järjestösihteerinä olen työskennellyt palkka-asiantuntijana, HR-koordinaattorina, vuoropäällikkönä sekä perheyrityksessämme matkailu- ja tilauspalvelupäällikkönä. Kokemusta on kertynyt myös mm. hanketyöstä, ulkomailla työskentelystä ja työsuojeluvaltuutetun tehtävistä. Jokaisesta tehtävästä olen oppinut jotain ja kaikkia näitä oppeja kuljetan mukanani.

Arvot ja toimintatavat

Olen kasvanut yrittäjäperheessä ja tottunut tekemään pitkäjänteistä työtä tavoitteiden saavuttamiseksi. Luonteeltani olen rauhallinen, tunnollinen ja omaan hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot.  Mielestäni toimin tehokkaasti ja osaan keskittyä olennaiseen. Perhearvot, avoimuus, oikeudenmukaisuus ja toisten ihmisten kunnioittaminen ovat minulle tärkeitä asioita kaikessa tekemisessä. Luottamustehtäviini suhtaudun vakavasti: jos en tiedä, otan selvää.

Vapaa-aika

Vapaa-aikani kuluu luottamustehtävien, yhdistysasioiden ja lasten harrastusten parissa. Perheen kanssa mökkeilemme, pelaamme lautapelejä ja teemme retkiä luontoon. Kuuntelen paljon äänikirjoja ja mielelläni myös leivon, katson Netflixia, käyn teatterissa tai lenkkeilen koiramme kanssa. Kuntosalilta tai uimasta minut  löytää pari kertaa viikossa.